2016. június 4., szombat

Drónbolti hírek

Xiaomi drone repülő eszköz
Olcsó, de jó Drón!
A Xiaomi is gyárt drone-okat

A drónpiacon jelenleg meglehetősen nagy a káosz. A keresleti és kínálati igények nem mindig fedik egymást, a technológiának pedig még van hova fejlődnie. Erre a piacra „pofátlankodott” be az olcsó okostelefonjairól ismer Xiaomi cég, amely a konkurensekhez képest jóval alacsonyabb áron tudja adni quadrocoptereit.

A Xiaomi Midrone nevű repülő szerkezete ugyanolyan paraméterekkel rendelkezik, mint a konkurensek gépei, áraik azonban annyival alacsonyabbak, hogy sokan kételkednek benne, hogy vajon termel-e hasznot a cég. Kezdők számára ideális választás ehet a remek paraméterekkel rendelkező olcsó repülő, amely azonban még annyira új a piacon, hogy nem tudhatunk semmit a megbízhatóságágról.

A Mi Drone paramétereiről:
  • Repülési idő: kb. 30 perc
  • Hatótávolság: 1 km
  • Kamera felbontása 1080p
  • A Xiaomi drónja megközelítőleg 100 ezer forintba kerül, ami a hasonló kategóriájú konkurens gépek árának nagyjából a fele.
Érdekes kérdés, hogy vajon a vásárlók inkább a jóval drágább, de ismertebb márkákat részesítik előnyben, vagy megvásárolják a mobiltelefon gyártó cég fél áron kínált modelljét. Az idő és a marketing reklám kampány eldönti, hogy mire szavaznak az emberek.
Drónbolti hírek minden napra valami érdekesség. Olcsó és megbízható drónokat, gyárt a Xiaomi, amelyeket érdemes megvenni, mert sokat tudnak és jók a paramétereik, ezért bárki könnyedén tudja azokat kezelni. Érdeklődnek még: Xiaomi, drone, drón, olcsó drón, Mi Drone, paraméterek, quadrocopter.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése